Как да поръчам?

  1. Изберете продукта или продуктите, които желаете да закупите. Статусът на поръчката си, броят и добавените в клиентската количка артикули, както и общата цена на Вашата поръчка, можете да видите в горния десен ъгъл на страницата. От същото място можете и да редактирате поръчката си.
  2. Когато финализирате избора си на артикули, моля продължете с поръчката като се регистрирате. При извършена преди това регистрация, моля продължете с поръчката, като попълните Вашите имейл и парола на регистрация. Ако пазарувате за първи път от нас и не сте регистрирани в MusicMall.bg, е нужно точно и коректно да попълните данните, нужни за регистрация и поръчка – име, фамилия, точен адрес, телефон, имейл и избрана от вас паролата за достъп. Моля попълнете данните коректно на кирилица (освен имейл и парола, които е нужно да бъдат изписани на латиница), тъй като тази информация ни е необходима, за да Ви доставим желаните продукти.
  3. Можете да продължите с поръчката, като изберете предпочитания за Вас начин на плащане.
  4. Преди да потвърдите поръчката имате възможност да проверите и редактирате посочените от Вас данни – име, адрес на достака и телефон.
  5. След като потвърдите Вашата поръчка, заявката ще бъде обработена и ще получите уведомителен имейл, включващ следната информация: номер на поръчка, артикул/и и стойност на поръчката. Моля, пазете този имейл до получаване на заявените от вас артикули.
  6. След обработка на заявката, наш служител ще се свърже с Вас на посочения имейл и/или телефонен номер и ще Ви информира относно финализирането на доставката. Моля, имайте предвид следното:
    - когато избраният от Вас продукт е наличен на склад, поръчката ще Ви бъде доставена съгласно условията за доставка.
    - когато избраният от Вас продукт не е наличен на склад, ще Ви информираме за срока на доставка на Вашата поръчка.
  7. При нужда от помощ и/или относно въпроси, свързани с наличност на продукти, поръчка и доставки, можете да се свържете с нас на тел. 02/983 25 48 вътр. 118 и имейл: help@musicmall.bg.