{{countItems()}}

RUSH! (Picture Disc Vinyl)

Maneskin

  • Дата на издаване: 20.01.2023
  • Компания: Sony Music
  • Жанр: Рок
  • Сподели:
  • Сподели:

Рок сензациите Måneskin, които успяват да възродят рок музиката за младото поколение, обявиха подробности за дългоочаквания си нов албум „Rush!“, който излиза на 20 януари 2023 г. Колекцията е достъпна за предварителна поръчка от 3 ноември в различни конфигурации.

През 2022 г. рок гигантите работят на пълни обороти, доминирайки световните сцени – изнасят редица възхвалявани както от критици, така и от фенове концерти, хедлайнерски шоута, огромни  фестивални сетове на сцените на Lollapalooza, Rock in Rio, Pinkpop, Rock am Ring, Summer Sonic и много други. Миналата седмица на епичното шоу в Мексико Сити Måneskin дебютират нова пънкарска песен “Kools Kids“, съпроводени от възторжените възгласи на почитателите им. Феновете ще могат официално да се насладят на парчето в предстоящия албум „Rush!“.

Анонсът за предстоящия проект идва в момент, в който групата се радва на глобални успехи и започва първата част от световното си турне Loud Kids в САЩ с разпродаден концерт в The Paramount Theatre, Сиатъл.
След края на американската обиколката, групата предстои да се завърне в Европа и Обединеното кралство през 2023 г. за останалата половина от турнето.Tracklist:

1. Own My Mind
2. Gossip feat. Tom Morello
3. Timezone
4. Bla Bla Bla
5. Baby Said
6. Gasoline
7. Feel
8. Don’t Wanna Sleep
9. Kool Kids
10. If Not for You
11. Read Your Diary
12. Mark Chapman
13. La Fine
14. Il Dono della Vita
15. Mammamia
16. Supermodel
17. The Loneliest

Още от Maneskin:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +