{{countItems()}}

The Player

HAUSER

  • Дата на издаване: 16.09.2022
  • Компания: Sony Music
  • Жанр: Kласика
  • Сподели:
  • Сподели:

HAUSER навлиза в нова ера като солов изпълнител в новия си албум THE PLAYER, придружен от Чешкия национален симфоничен оркестър, дирижиран от Steven Mercurio.

Независимо дали става въпрос за завладяващи версии на световни музикални класики като „Bésame Mucho,“ „Quizás, Quizás, Quizás“ и „Historia de un Amor“, или неговия прочит на съвременни хитове, като латино - поп парчето „Livin' la Vida Loca“ на Ricky Martin, “La Isla Bonita” на Madonna, “Señorita” на Camila Cabello и официалната песен на Shakira за FIFA World Cup през 2010-та “Waka Waka”, HAUSER преминава от жанр в жанр с лекота, канейки фенове от всички възрасти и произход да се присъединят към него.

HAUSER използва своята неустоима харизма и музикален стил, за да заведе слушателите на едно вихрено приключение от романтика и вълнение, запазената му марка, която го направи международна звезда. Успехът му се простира далеч отвъд неговите милиони последователи в социалните медии и отдадена фен база, която продължава да расте. С повече от милиард аудио стрийма по целия свят и повече от 4 милиарда гледания на видеоклиповете му, хърватският виолончелист е истински феномен.Tracklist:

1.  Sway
2. Livin’ la Vida Loca
3. La Isla Bonita
4. Bésame Mucho
5. Quando, Quando, Quando
6. Cherry Pink and Apple Blossom White
7. Señorita
8. Obsesión
9. Quizás, Quizás, Quizás (feat. Caroline Campbell)
10. Historia de un Amor
11. Let’s Get Loud
12. Waka Waka

Още от HAUSER:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +