{{countItems()}}

Renaissance

Beyonce

  • Дата на издаване: 29.07.2022
  • Компания: Sony Music
  • Жанр: Поп
  • Сподели:
  • Сподели:

Кралицата на соул музиката Beyonce на 29-ти юли 2022 се завърна със седми студиен албум Renaissance, в който има 16 чисто нови парчета. Колекцията има книжка с 28 страници и мини плакат.

“Създаването на този албум ми даде свободата да мечтая и да намеря бягство по време на тежките времена, които настанаха за света. Това ми позволи да се почувствам приключенски настроена във време,в което всичко беше в застой. Исках да създам място, в което всеки да се чувства в безопасност и да не бъде съден, място без перфекционизъм и тежки мисли. Място, където да бъдем свободни. Беше красиво пътешествие, надявам се тази музика да ви донесе радост, да ви вдъхнови и да ви накара да се почувствате уникални, силни и красиви.”, споделя певицата за предстоящия си проект.


Първото парче от колекцията й „BREAK MY SOUL” вече може да се похвали с над 50 милиона стрийма в световен мащаб, със 16-та позиция в класацията Spotify Global, както и с първо място в националната класация за сингли на Австралия и с четвърто в тази на  Великобритания.

 
 
Tracklist
 
 

1.I’M THAT GIRL
2.COZY 
3.ALIEN SUPERSTAR
4.CUFF IT 
5.ENERGY (Ft. BEAM) 
6.BREAK MY SOUL 
7.CHURCH GIRL 
8.PLASTIC OFF THE SOFA 
9.VIRGO'S GROOVE 
10.MOVE (Ft. Grace Jones & Tems) 
11.HEATED 
12.THIQUE 
13.ALL UP IN YOUR MIND 
14.AMERICA HAS A PROBLEM 
15.PURE/HONEY 
16.SUMMER RENAISSANCE 

Още от Beyonce:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +