{{countItems()}}

РОДЕНА ТАКАВА

DARA

  • Дата на издаване: 25.03.2022
  • Компания: Virginia Records
  • Жанр: Поп
  • Сподели:
  • Сподели:
Ярката звезда на DARA изгря преди 7 години в X Factor. „Родена съм с музика в сърцето", каза DARA още в първото си интервю като участник във формата. Със стъпването ѝ на сцената стана ясно, че тя е въплъщение на всичко, което означаваме с X Factor в света на музиката – артист с необяснимо силно влияние и със специален талант.  Няма друга като DARA. Тя наистина е РОДЕНА ТАКАВА - необикновена, смела, различна, позитивна, с гигантска енергия, обаяние и влияние върху публиката. От самото начало на музикалното й пътешествие DARA e считана за любимото лице на българската поп сцена. Дебютното й парче "К'во не чу" оглави всички класации у нас. Следват „Родена такава", „Недей",  „Все на мен", "Darbie", „Ела ела", „Ай Ай", "Thunder" и др. – до едно със статус на супер хит.
„Решихме да съберем всички следи по пътя ми дотук в един албум, който да е белег, свидетелство за радостта и привилегията да обитавам света на музиката. Готова съм да направя следващия скок и затова с обич затварям един период от кариерата си и стъпвам в следващия. Искам да благодаря на абсолютно всички, които вярват в мен откакто съм започнала и които са оставили любов и професионализъм в песните ми, в клиповете ми, в споделените ни дни. Знам, колко време чакахте този момент. Обичам ви, няма нищо по-важно за мен от подкрепата ви през годините", е посланието на DARA.
Албумът „Родена такава" излиза в стандартен и луксозен вариант, в който е пълно със специални неща. Зад всичко стои екипът на „Вирджиния Рекърдс" – продуценти и мениджъри на DARA.
Със специалната подкрепа на Hell Energy Drink, Bellebox и медийната подкрепа на радио и телевизия The Voice и радио Витоша.


Deluxe CD:


ТРАКЛИСТ:

Родена такава
Недей
Darbie
К‘во не чу
Ела ела
Все на мен
Ай Ай
Mamacita
Соса маже (V:RGO)
Cold As Ice
Thunder
BTW (Bye, Bye) (Livin R, Noisy)
Call Me (Matteo)

Още от DARA:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +