{{countItems()}}

B.O.A.T.S

Michael Patrick Kelly

  • Дата на издаване: 11.02.2022
  • Компания: Sony Music
  • Жанр: Поп
  • Сподели:
  • Сподели:

След като синглите “Beautiful Madness” и “Throwback” покориха международните класации, е ред и на дългоочаквания пети студиен албум на Michael Patrick Kelly да завладее света.

B.O.A.T.S включва 15 песни, всички базирани на истински истории и реални преживявания. Например: затворник, който става иконописец в затворническата си килия и се научава как да пренарисува живота си в нова светлина („Icon”). Сляп бегач и златен медалист от Параолимпийските игри, който тегли своя рухнал водач, докато тича към финалната линия, подпомаган само от виковете на публиката на стадиона („Running Blind“). Отличителният 4-октавен глас на Michael Patrick Kelly, таланта му като автор на песни, уменията му като музикант и продуцент, но и житейския му опит като детска звезда, монах, съпруг и рок звезда, завърнала се на голямата сцена, му позволяват да създава песни за смелост, комфорт и надежда, без изобщо това да излиза наивно.
B.O.A.T.S премества всички жанрови граници като смесва поп с привкус на реге, балади, рок, инди фолк, емблематичния звук на Бийтълс от 60-те и модерни градски бийтове. И навсякъде в различните звукови пейзажи и настроения на албума, неговият изключителен глас минава през всичко това като неуморна река, отвеждайки ни в мрачната зора на свят, който само ние можем да направим по-добър: „Хайде да поправим някои грешки!“, както пее той в заглавната песен. Това нямаше да бъде албум на Michael Patrick Kelly, ако не ни накара да повярваме, че човечеството е не само падението на тази планета, но и нейнaтa най-голямa надежда.


Tracklist:
1. Boats
2. Diamonds & metals
3. Running blind
4. Blurry eyes
5. Throwback
6. Fake Messiah
7. Paragliding
8. Beautiful madness
9. Earthquake
10. Mother's day
11. The world
12. America
13. Thank you
14. Icon
15. Home
16. Boats (recapitulation)

Още от Michael Patrick Kelly:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +