First Rose of Spring

Willie Nelson

  • Дата на издаване: 03.07.2020
  • Компания: Sony Music
  • Жанр: Кънтри
  • Сподели:
  • Сподели:
First Rose of Spring е 17-тият солов студиен албум на американския изпълнител и автор на песни Willie Nelson. Колекцията съдържа 11 трака, композирани от Nelson, Cannon, Chris Stapleton, Toby Keith и Pete Graves.

First Rose of Spring Track list:

    First Rose of Spring
    Blue Star
    I'll Break Out Again Tonight
    Don't Let the Old Man In
    Just Bummin' Around
    Our Song
    We Are the Cowboys
    Stealing Home
    I'm the Only Hell My Mama Ever Raised
    Love Just Laughed
    Yesterday When I Was Young

Още от Willie Nelson:


{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +