{{countItems()}}

Victory

Cian Ducrot

  • Дата на издаване: 04.08.2023
  • Компания: Universal Music
  • Жанр: Поп
  • Сподели:
  • Сподели:

Victory е дебютният албум с 14 песни на известния певец и автор на песни Cian Ducrot. Той включва хитовите сингли и любими на феновете песни "All For You", "I'll Be Waiting" и "Part Of Me". Ирландският певец Cian вече има два хита в Топ 20 на Обединеното кралство - сертифицираният със злато "All For You" и "I'll Be Waiting", които се изкачиха в класациите по цял свят и до момента са реализирали над 300 милиона стрийма. Говорейки за значението зад Victory, Cian споделя:

"За да започнете да разбирате албума, трябва да знаете много за живота ми, откъде идвам, как съм отгледан и какво дете бях. Разбитият дом в ранна възраст е мястото, където историята наистина започва, майка ми, брат ми и аз станахме екип и музиката бе нашият спасител. Тя ни избави психически и духовно, но също така позволяваше на майка ми буквално да слага храна на масата“.

Винаги нетърпелив да се свърже с феновете по личен и иновативен начин, Cian вече наближава 7 милиона слушатели в Spotify, както и 4,4 милиона последователи в TikTokТраклист:

Victory
I'll Be Waiting
Him
Heaven
How Do You Know
All for You
Step Dad
Mama
Hurt When You Hurt Me
Blame It on You
Endless Nights
Part of Me
Everyone Who Falls in Love Has Someone Else They're Thinking of
Thank God You Stayed

Още от Cian Ducrot:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +