{{countItems()}}

It'll All Make Sense In The End

James Arthur

  • Дата на издаване: 05.11.2021
  • Компания: Sony Music
  • Жанр: Поп
  • Сподели:
  • Сподели:
Победителят от X Factor Великобритания James Arthur представя себе си както никога досега в четвъртия си албум - It'll All Make Sense In The End. По-голямата част от него той създава по време на локдауна в къщата си в Surrey. Изнасяйки се от London, музикантът инвестира в звукозаписни уреди и изграждането на студио у дома. Той си създава безопасно убежище, в което се чувства удобно да бъде още по-отворен, не само за нещата, които го вдъхновяват, но и за нещата, които го тормозят.
„И изведнъж музиката започна да звучи страхотно. Още в началото имаше звук, към който се стремях и дори тогава звучеше като истински албум. Това е първият път, в който създавам музика на едно и също място, а не в различни студиа и това може да се чуе в песните. Има нещо наистина удобно в това да работиш в собствения си дом – успях да бъда по-уязвим от всякога.” – споделя James.
До днес James Arthur е издал три изключително успешни албума и има над 30 млн. продадени копия по целия свят - „JamesArthur“ (UK #2), „Back From The Edge“ (UK #1) и „YOU“ (UK #2). Той има девет самостоятелни сингъла в UK Топ 40, два големи хита №1 и е награден за достигане на милиард стрийма в Spotify на парчето „Say You Won’t Let Go“ (в момента 1,7 милиарда). Наскоро James доминира в ефира и класациите с “Lasting Lover”, колаборация със Sigala. Песента стана #1 в ефира на Обединеното кралство, #1 в iTunes и влезе в Топ 10 в официалната им класация за сингли.

Tracklist:
1. Running Away
2. Wolves
3. Medicine
4. September
5. Always
6. Emily
7. Last Of The Whiskey
8. Never Let You Go
9. 4000 Miles
10. Deja Vu
11. Ride
12. Avalanche
13. SOS
14. Take It Or Leave It

Още от James Arthur:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +