{{countItems()}}

Mulan

Various Artists

  • Дата на издаване: 04.09.2020
  • Компания: Universal Music
  • Жанр: Саундтрак
  • Сподели:
  • Сподели:
Мултиплатинената изпълнителка и автор на песни Christina Aguilera изпълнява музикалната тема “Loyal Brave True” към новия филм на Дисни – “Мулан”.

Музикалното видео към песента е режисирано от Niki Caro (“The Zookeeper’s Wife,” “McFarland, USA”).  Освен водещия сингъл, Aguilera изпълнява и наскоро записaната песен “Reflection (2020).” Двете заглавия ще звучат както във филма, така и в саундтрака към него. Композициите в албума са дело на Harry Gregson-Williams, а премиерата му е на 4-ти септември, 2020 г.

Песента “Loyal Brave True” е написана от Jamie Hartman, Harry Gregson-Williams, Rosi Golan и Billy Crabtree, и продуцирана от Jamie Hartman.

Музикален продуцент на “Reflection (2020)” е Gregson-Williams.  Оригиналната класика от 1998 е създадена от David Zippel и Matthew Wilder.

ЗА ФИЛМА “Мулан”

Световнопризнатият режисьор Ники Каро връща към нов живот епичната история на Дисни за легендарния войн на Китай - Мулан. В нея безстрашна млада жена рискува всичко от любов към семейството и страната си, за да стане един от най-великите войни, които Китай е познавал някога. Когато императорът на Китай издава указ, който гласи, че по един мъж от всяко семейство трябва да служи в имперската армия, за да защитава страната от нашествията на Севера, Хуа Мулан, най-голямата дъщеря на уважаван войн, решава да заеме мястото на болния си баща. Маскирана като мъж на име Хуа Джун, тя изучава всяка част от пътя на истинските войни и впряга цялата си вътрешна сила, за да разгърне пълния си потенциал. Това е епично пътешествие, което ще я превърне в легендарен войн и ще й спечели уважението на цялата нация и гордостта на баща й. В Мулан участва международен актьорски състав - Лиу Ифей като Мулан, Дони Йен като командира Тунг, Джейсън Скот Лий в ролята на Бьори Кан и др. Режисьор на филма е Ники Каро, а сценаристи на Мулан са Рик Джафа и Аманда Силвър; Елизабет Мартин и Лорън Хайнек. Филмът е базиран на поемата „Баладата за Мулан“.

Още от Various Artists:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +