{{countItems()}}

To Die For

Sam Smith

  • Дата на издаване: 01.05.2020
  • Компания: Universal Music
  • Жанр: Поп
  • Сподели:
  • Сподели:
Световната суперзвезда Sam Smith се завръща с трети студиен албум, “To Die For”, който излиза на 1-ви май.

Слушай пилотния сингъл “To Die For” тук: http://samsmith.world/ToDieForID

За новото парче Sam Smith отново обединява талант с дългогодишния си приятел и сътрудник Jimmy Napes и високопризнатото продукционно дуо Stargate и крайният резултат от усилията им е тази успокояваща и сърдечна балада.

За начало на песента е използван откъс от култовия филм от 2001 ‘Дони Дарко’, след което Smith забавя темпото с нежни струни и разтапящи пиано линии, които ескалират в изречението “Искам някой, за когото си заслужава да умра.”

В разговор за новия сингъл, Sam Smith обяснява: “Пускането на този сингъл е щуро предивикателство – чувствам го като дълбока част от мен. Създадох песента заедно с Jimmy Napes и Stargate в Лос Анджелис в период на себепознание и сърдечна болка. Това е песен за всички самотни сърца на Св. Валентин xx”.

Новината за нов сингъл и албум идва на гребена на вълната от постижения на последните проекти на Sam Smith - “How Do You Sleep” и съвместното парче на Sam с поп звездата Normani - “Dancing with a Stranger”, което надхвърли 10 млн. продажби и над 2 млрд. стрийма в световен мащаб, нареди се под #1 в класациите на САЩ и Великобритания и получи платинен статус в над 19 страни.Последният албум на Sam от 2017 г., “The Thrill of it All”, включва световния супер хит “Too Good At Goodbyes” и това е вторият сингъл на Sam с над 1 млрд. страийма в Spotify след песента “Stay With Me”. През последните години Smith достига над 10 млн. абонати в YouTube, реализира над 25 млн. албуми в световен мащаб и регистрира 7 #1 сингъла във Великобритания включително “Writing’s On The Wall” – първата музикална тема към филм на James Bond с такова постижение и с рекорд на Гинес. В допълнение, Sam е носител на 4 награди ГРАМИ, 3 отличия BRIT и статуетка Golden Globe за “Най-добра песен към филм” (“Writing’s On The Wall”).

Още от Sam Smith:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +