{{countItems()}}

Frozen 2

Various Artists

  • Дата на издаване: 15.11.2019
  • Компания: Universal Music
  • Жанр: Саундтрак
  • Сподели:
  • Сподели:
Предстоящата филмова продукция на Walt Disney Animation Studios “Замръзналото кралство 2” включва спираща дъха музика с оригинални песни от носителите на Оскар® и ГРАМИ® Kristen Anderson-Lopez и Robert Lopez, оригинални инструментални произведения от номинирания за ГРАМИ® Christophe Beck и гост изпълнители във финалните надписи на филма – американските поп-рок банди Panic! At The Disco и Weezer, и американската певица и автор на песни Kacey Musgraves.Носителят на Оскар екип, който стои зад супер успешната продукция “Замръзналото кралство” се завръща: режисьори и на “Замръзналото кралство 2” са Chris Buck и Jennifer Lee. “Музиката на Kristen Anderson-Lopez, Robert Lopez и Christophe Beck е част от ДНК-то на “Замръзналото кралство”, споделя Buck. “Не бихме могли да си представим “Замръзналото кралство 2” без тяхно участие. Те осигуряват толкова богато и емоционално разбиране на света и образите в него, и благодарение на невероятната им музика успяхме наистина да задълбочим и разширим тази история.”

“Песните и инструменталите в “Замръзналото кралство 2” са отражение на израстването на героите и на развитието на тяхната история“, добавя Lee.“Музиката е едновременно забавна и емоционална, лична и мощна, интимна и епична. Kristen, Bobby и Christophe определено са надминали себе си и са извели музиката до неочаквани нови висоти.”

ЗА “ЗАМРЪЗНАЛОТО КРАЛСТВО 2”:

Защо Елза е родена с магически сили? Какви истини за миналото я очакват, докато се впуска в неизвестното към омагьосаните гори и тъмните морета отвъд Арендъл? Отговорите я призовават, но тя застрашава собвственото си кралство. Заедно с Анна, Кристоф, Свен и Олаф, тя ще преживее опасно, но съдбоносно пътешествие. В  “Замръзналото кралство” Елза се страхуваше, че силите й са твърде неестествени за света. Във втората част тя се надява, че те ще й бъдат достатъчни, за да се справи с всичко, което й се случва.“Замръзналото кралство 2” само в КИНАТА от 22-ри ноември.

Tracklist:1.      “All is Found” – performed by Evan Rachel Wood

2.      “Some Things Never Change” – performed by Kristen Bell, Idina Menzel, Josh Gad and Jonathan Groff

3.      “Into the Unknown” – performed by Idina Menzel (featuring Norwegian singer AURORA)

4.      “When I Am Older” – performed by Josh Gad

5.      “Reindeer(s) are Better than People (Cont.)” – performed by Jonathan Groff

6.      “Lost in the Woods” – performed by Jonathan Groff

7.      “Show Yourself” – performed by Idina Menzel and Evan Rachel Wood

8.      “The Next Right Thing” – performed by Kristen Bell

9.      “Into the Unknown” – performed by Panic! At The Disco (end credits)

10.  “All is Found” – performed by Kacey Musgraves (end credits)

11.  “Lost in the Woods” – performed by Weezer (end credits)

Още от Various Artists:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +