Spider-Man: Far from Home (Original Motion Picture Soundtrack)

Michael Giacchino

  • Дата на издаване: 23.08.2019
  • Компания: Sony Music
  • Жанр: Саундтрак
  • Сподели:
  • Сподели:
Албумът съдържа официалният саундтрак към филма Spider-Man: Far From Home, композиран от Michael Giacchino.Филмът е режисиран от Jon Watts, а в него участват актьорите Tom Holland, Samuel L. Jackson, Zendaya, Cobie Smulders, Jon Favreau, JB Smoove, Jacob Batalon, Martin Starr, Marisa Tomei и Jake Gyllenhaal.


1.    "Far From Home Suite Home"

2.    "It’s Perfect"

3.    "World’s Worst Water Feature"

4.    "Multiple Realities"

5.    "Brad to the Drone"

6.    "Change of Plans"

7.    "Night Monkey Knows How to Do It"

8.    "Mr. One Hundred and One"

9.    "Prague Rocked"

10. "Who’s Behind Those Foster Grants"

11. "Power to the People"

12. "Personal Hijinks"

13. "Praguenosis: BAD"

14. "A Lot of ‘Splaining to Do"

15. "The Magical Mysterio Tour"

16. "Taking the Gullible Express/ Spidey Sensitive [a]"

17. "Gloom and Doom"

18. "High and Flighty"

19. "An Internal Battle"

20. "Happy Landings"

21. "Tower of Cower"

22. "Bridging the Trap"

23. "Bridge and Love’s Burning"

24. "Swinging Set"

25. "And Now This…"

Още от Michael Giacchino:


{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +