{{countItems()}}

REAL LIFE

Emeli Sandé

  • Дата на издаване: 13.09.2019
  • Компания: Universal Music
  • Жанр: Поп
  • Сподели:
  • Сподели:
Мултиплатинената изпълнителка, автор на песни и артист Emeli Sandé издава дългоочаквания си нов трети албум - Real Life.

Записан след интензивно личностно пътешествие от невяра в себе си до себеоткриване, албумът Real Life бележи чисто ново начало, а с него и смело, уверено и безстрашно ново звучене. Това е един необикновен албум и емблематичен за артист, който се завръща предизвикателен и силен.Чувствайки се приспособен към безпомощността на света, визията на Real Life е да предаде на хората надежда и увереност,“Особено хора, които са били изолирани, забравени или тласкани към невидимо потисничество,” споделя Emeli. “Исках да давам на хората тази необикновена суперсила всеки път, когато слушат албума. Като зареждане на батерията – и в края на албума да се почувстват облекчени.”Всъщност Real Life прави точно това. Текстовете на всички песни са написани от самата Emeli, а музикални продуценти на албума са Salaam Remi, James Poyser и Troy Miller. И всички 11 песни действат като мек балсам за всеки, който търси позитивизъм. Парчето, което открива албума, Human, е отрезвящо напомняне за нашата уязвимост, която дава тон на цялата песен: “We all human/We all go through things.” (“Всички ние сме хора/Всички ние минаваме през различни неща..”)Следва акустична китарна линия във втория сингъл Love To Help, остра позиция за солидарност, докато във възвишеното парче You Are Not Alone, певицата, заобиколена от хор, се завръща със звука, който е като химн и който я превърна в звезда. С градация от този момент нататък, водещият сингъл от албума, Sparrow, е мотивиращо парче, което демонстрира динамичния глас на Emeli, на фона на открояващи се барабани, плътна пиано линия и блестящи бек вокали.

С Honest, нежна пиано балада, певицата доставя една от най-емоционалните си песни, а кинематографичната песен, която закрива албума, Free as a Bird, е просто вечна.

И в диско-зареденото парче Extraordinary Being и в изпълнената с душа песен Shine, Emeli тласка звученето си по-далеч от всякога, демонстрирайки вярата на жената-артист, която сега се познава по-добре: “Чувствам се здраво стъпила на земята”, казва тя. “С този албум знаех точно, какво искам да кажа и го направих. Минах от другата страна по-самоуверена, щастлива и обичаща себе си.”

С над 340 млн. гледания на видеата си, 19 млн. продадени сингли включително 3 #1 сингъла във Великобритания и над 6 млн. реализирани копия на албуми, Emeli Sandé е доминираща фигура в музикалната индустрия и е в душата на населението на света.

Новият й албум е звученето на силата: силата на свободата, силата на израстването и независимостта. Той се ражда от силата на познаването на самия себе си и възможността да подариш на другите всички свои уроци.

Emeli Sandé е артист, който вече може да заяви, че “е най-добрата версия на себе си” (“the best version of herself”).

REAL LIFE – Tracklist:01_Human

02_Love To Help

03_You Are Not Alone

04_Shine

05_Sparrow

06_Honest

07_Survivor

08_Extraordinary Being

09_Same Old Feeling

10_Real Life

11_Free As A Bird

Още от Emeli Sandé:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +