{{countItems()}}

Men in Black: International

Various Artists

  • Дата на издаване: 14.06.2019
  • Компания: Sony Music
  • Жанр: Саундтрак
  • Сподели:
  • Сподели:
Вирджиния Рекърдс & Sony Classical представят саундтрака към предстоящия филм „Men in Black: International (Original Motion Picture Score)“ с музиката на ДАНИ ЕЛФМАН и КРИС БЕЙКЪН.  Един от най-успешните съвременни филмови композитори, Дани Елфман, се завръща със създаването на оригиналната музика към новия филм от култовата поредица „Мъже в черно: Глобална заплаха“.  Елфман е автор на музиката и към първите три филма от поредицата, а за новата продукция към него се присъединява и композиторът Крис Бейкън. Това е поредното сътрудничество между двамата именити композитори, след саундтрак албумите към филмите „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“, „Алиса в Огледалния свят“ и „Страховити истории“. Саундтрак албумът е вече на музикалния пазар у нас (10/06), който излиза само седмица преди официалната премиера на филма (14/06, Sony Pictures). Очаква се филмът „Мъже в черно: Глобална заплаха“ да се превърне в едно от най-касовите заглавия на лято 2019-та.  

“За мен е огромно удоволствие да работя върху всяка една продукция от поредицата „Мъже в черно“. Тези филми ми дават рядката възможност да се потопя в различен, невероятен и много забавен свят, който съществува единствено във вселената на Мъже в черно. Идеята, че винаги можеш да се върнеш назад и да поправиш някоя грешка, искрено ме вдъхновява. Благодарен съм, че заедно с композитора Крис Бейкън споделихме това страхотно приключение“. – казва Дани Елфман при представянето на албума.


И в новия филм „Глобална заплаха“, Мъжете в черно ежедневно трябва да предпазват Земята от мръсотията на Вселената като този път са изправени пред най-голямата заплаха за човечеството и планетата – къртица в собствената им организация! Режисьор на филма е Ф. Гари Грей, сценарият е дело на творческия екип „Art Marcum & Matt Holloway“, създаден по мотиви от комикс поредицата на американския писател Лоуел Кънингам. Филмовата легенда Стивън Спилбърг е сред продуцентите на филма, а актьорският състав включва звездите Крис Хемсуърт, Ребека Фъргюсън, Теса Томпсън, Лиъм Нийсън, Ема Томпсън и др.

„Men in Black: International (Original Motion Picture Score)“ съдържание:

1.       Logos  
2.       L Train  
3.       Seeing Is Believing  
4.       Job Interview  
5.       I Found You  
6.       Viper Room  
7.       Twins   
8.       Who's That Guy?  
9.       VR Room  
10.    Too Much  
11.    Vungus Aftermath  
12.    Here Comes Trouble  
13.    Riding a Bike  
14.    Blue Giant  
15.    Pink Trousers  
16.    Flying Fists  
17.    Kabla  
18.    Demise   
19.    Where's The Weapon?  
20.    Ah, Paris  
21.    The Truth  
22.    Portal  
23.    Like a Son  
24.    Promotions  
25.    Red Button  
26.    End Credits    

Още от Various Artists:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +