{{countItems()}}

No Geography

Chemical Brothers

  • Дата на издаване: 12.04.2019
  • Компания: Universal Music
  • Жанр: Електронен
  • Сподели:
  • Сподели:
Електронното дуо The Chemical Brothers се завръща с девети студиен албум – “No Geography”. Форматите на изданието са CD и двоен винил и в него са включени 10 нови песни.

В един момент, по време на записите по албума, Tom Rowlands и Ed Simons натискат бутона “Рестарт”. Те започват изграждането на студио в студиото – малка мобилна стая, в която да поместят вещи, послужили им за записите на първите им два албума, както и оборудване, събирало прах на тавана на Tom през последните 20 години. Това експериментално пространство създава усещането за свобода и шанс за момчетата да създават музика и да разказват историята си по начин, по който не са го правили до момента.

Албумът “No Geography” е необикновена музикална свобода. Фучащ от праведен гняв до ококорено чудо и замечтан аналогов шум, албумът не е нищо друго освен пътна карта към бъдещето.

“No Geography” включва вече издаваните сингли “Free Yourself” и “MAH” и предстоящия нов сингъл “Got To Keep On”. Няколко от парчетата в албума включват вокалите на норвежката певица и автор на песни Aurora, която написва и записва партиите си заедно с момчетата от The Chemical Brothers в тяхното студио.LP 1
1. Eve Of Destruction
2. Bango
3. No Geography
4. Got To Keep On
5. Gravity Drops

LP 2
1. The Universe Sent Me
2. We've Got To Try
3. Free Yourself (Album Version)
4. MAH
5. Catch Me I'm Falling

Още от Chemical Brothers:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +