{{countItems()}}

Begin Again

Norah Jones

  • Дата на издаване: 12.04.2019
  • Компания: Universal Music
  • Жанр: Джаз
  • Сподели:
  • Сподели:
Деветкратната носителка на ГРАМИ, Norah Jones, представя новия си албум “Begin Again” – колекция от 7 еклектични сингъла във формати стандартно CD и винил.

Песните в албума са записани през последната една година и част от тях са в колаборация с Jeff Tweedy и Thomas Bartlett.

Пилотният сингъл от албума “Just a Little Bit” е продуциран от самата Norah Jones и е съчетание от нейните красиви вокали и виртуозните й изпълнения на пиано и орган заедно с Brian Blade (барабани), Christopher Thomas (бас), Dave Guy (тромпет) и Leon Michels (саксофон).

През 2018 г., след успеха на предишния албум на Jones, “Day Breaks”, и съпровождащото го турне, изпълнителката тихо се завърна в студиото с единственото намерение да последва творческата си муза без очаквания и граници.
Потънала в радостта и спонтаността от музиката, създадена с откритост, Jones се събира с различни приятели за кратка и до известна степен импровизирана музикална сесия, за да експериментира в търсене на нови колаборации.

“Почувствах се вдъхновена да записвам и да опитвам нови неща”, споделя Jones, “като идеята беше да е бързо, забавно, лесно и без напрежение. Това е страхотен начин да работиш с други хора. Просто един или три дни в студиото и готово.” “Опитвам се да запиша няколко войс съобщения с музикални идеи, от които да тръгна. При всяка сесия идеите ми бяха съобразени с конкретни музиканти, но надеждата ми е винаги да творя на момента и при всяка сесия се раждаха идеи от нищо. Бях много открита и нямах очаквания, но всяка сесия надхвърляше очакванията ми. Беше много забавно и сега се чувствам много вдъхновена и обичам различните посоки, в които поехме.”Tracklist:
1. My Heart is Full
2. Begin Again
3. It Was You
4. A Song with No Name
5. Uh Oh
6. Wintertime
7. Just a Little Bit

Още от Norah Jones:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +