{{countItems()}}

Wasteland, Baby!

Hozier

  • Дата на издаване: 01.03.2019
  • Компания: Universal Music
  • Жанр: Рок
  • Сподели:
  • Сподели:
Мултиплатиненият изпълнител и автор на песни Hozier представя своя дългоочакван нов албум – “Wasteland, Baby”. Албумът излиза у нас във формати стандартно CD, двоен стандартен и двоен цветен винил и съдържа 14 песни.
Албумът започва с песента “Nina Cried Power” с участието на многократния носител на ГРАМИ - Mavis Staples. Парчето вече е сред най-успешните в дискографията на Hozier. Барак Обама включи песента в плейлистата си с любими песни от 2018 г.
В разговор за “Wasteland, Baby” Hozier споделя: “Много съм щастлив да обява предстоящата премиера на новия си албум. Работата по него продължи повече от година и за мен е удоволствие да го представя на всички и да споделя резултата от труда си. Сърдечно благодаря на феновете и слушателите си за подкрепата и обичта. Ще се срещнем скоро по пътя.”
Настоящото фокус парче “Movement” също е сред водещите песни в албума. Само за 2 месеца то е стриймвано над 20 млн. пъти и бързо се превърна във фаворит на публиката по време на концертите на Hozier в цял свят. След успеха на последното турне на изпълнителя във Великобритания, следва и европейска обиколка през 2019 г. Всички дати ще бъдат обявени през февруари.
“Wasteland, Baby!” следва дебютния албум на Hozier – “Hozier” (2014 г.), който към настоящия момент е стриймван над 2,1 млрд. пъти само в Spotify. От албума са реализирани над 850 хил. копия само във Великобритания и е на път да получи платинен статус, а в световен мащаб продажбите му надхвърлят 4 млн. копия. 

Hozier – Wasteland, Baby! – Tracklist:

1 - Nina Cried Power (featuring Mavis Staples)
2 - Almost (Sweet Music)
3 - Movement
4 - No Plan
5 - Nobody
6 - To Noise Making (Sing)
7 - As It Was
8 - Shrike
9 - Talk Refined
10 - Be
11 - Dinner & Diatribes
12 - Would That I
13 - Sunlight
14 - Wasteland, Baby!

Още от Hozier:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +