{{countItems()}}

Caution

Mariah Carey

  • Дата на издаване: 16.11.2018
  • Компания: Sony Music
  • Жанр: Поп
  • Сподели:
  • Сподели:
Музикалната икона, мултиплатинен артист, многократна носителка на наградата Грами и супер звезда - Маря Кери (най-продавана изпълнителка за всички времена с 18 #1 хита в чарта "Hot 100") се завръща с нов албум! Проектът "CAUTION" ще излезе на 16-ти ноември, 2018 (Вирджиния Рекърдс/Sony Music). "CAUTION" ще е първият албум на Марая Кери за SONY след сключване на ексклузивен договор между нейната компания Butterfly MC Records и лейбъла Epic Records през пролетта на 2017-та година.

Марая Кери представи и първите два сингъла от албума - “GTFO” и “With You” с впечатляващи видеоклипове към тях, които могат да бъдат видяни в канала на звездата във VEVO/YouTube.

Новината за новия албум идва в пика на азиатското турне на Марая Кери в момента, което включва концерти и медийни изяви във всички страни в региона. Вчера вечерта певицата изнесе шоу пред многохилядна публика в Куала Лампур, а две вечери преди това - над 20 хиляди души препълниха залата в Токио. Азиатското турне на Марая стартира веднага след края на суперуспешното шоу на звездата в Лас Вегас - ‘The Butterfly Returns’ - което отбеляза едно от най-успешните и печеливши сценични завръщания на един от най-обичаните и разпознаваеми гласове в историята на поп музиката. Междувременно, Марая Кери излезе на сцената на фестивала "iHeartRadio Music Festival" в T-Mobile Арена в Лас Вегас, а дни след това представи наживо песента “With You” на сцената на Американски музикални награди в компанията на 9 танцьора и изключителна сценография, издържана в цикламен цвят.

Марая Кери потвърди и плановете си да продължи шоуто ‘The Butterfly Returns’ в Сийзър Палас от февруари, 2019г.

Благодарение на изключителните си вокални способности, ярка артистичност и неуморна работа, Марая Кери е готова да представи един от най-впечатляващите албуми в нейната невероятна кариера - "CAUTION"!!!

 За Марая Кери:

Марая Кери е сред на успешните изпълнителки на всички времена с повече от 200 милиона продадени албума и 18 #1 Билборд хита, повече от всеки друг солов изпълнител в музикалната история и почти всички написани от нея или в съавторство с други творци. Марая е певица, композитор и продуцент, носител на редица награди Грами, 21 отличия на Американските музикални награди, носител на наградата на Билборд „Артист на десетилетието“, отличена е с наградата „Най-успешна изпълнителка на хилядолетието“ по веме на Световните музикални награди, са само част от отличията в кариерата й до момента. Изключителният й вокален диапазон от 5 октави, композиторски и продуцентски талант, я превръщат в една от музикалните икони на световната сцена.
 

Още от Mariah Carey:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +