{{countItems()}}

Let There Be Cello

2CELLOS

  • Дата на издаване: 19.10.2018
  • Компания: Sony Music
  • Жанр: Kласика
  • Сподели:
  • Сподели:
След успеха на албума Score (2017, Вирджиния Рекърдс/Sony Music), Стефан и Лука от 2CELLOS се завръщат с нов студен проект! „Let There Be Cello“  включва творби и пиеси от различни жанрове, преаранжирани за неповторимия стил на двамата музиканти.

"Винаги сме казвали, че искаме да разбием предварителните стереотипи за виолончелото и наложените граници между музикалните жанрове. С този албум се опитваме да направим точно това. Почерпили сме вдъхновение от цялата красива музика на света – от любими поп хитове до вечни класически мелодии, през рок химни и филмова музика. В този албум има всичко включително и наши авторски композиции. Няма правила, няма щампи или граници – има просто виолончело! " – казват момчетата от 2CELLOS.

Копродуциран от Лука Сулич и Степан Хаусер заедно с Филип Видович, „Let There Be Cello“ е неподправена демонстрация на страхотния талант на 2CELLOS в преоткриването на музика от всеки жанр. Албумът включва интерпретацията им на последните поп хитове на Ед Шийрън - "Perfect" и "Despacito" на Луис Фонси, които се превърнаха в предпочитани от феновете на дуета с близо 40 милиона гледания в YouTube общо. Спечелили си световна слава с експлозивните изпълнения на рок класики, дуото представя в новия албум любимата на няколко поколения песен - “Eye of the Tiger” на Survivor и култовото парче на White Stripes - “Seven Nation Army“, което изпълниха на финала на Шампионска лига, провел се тази година в Украйна.

Майстори в съчетаване на мелодии, както и със страхотна техника на инструментиране, 2CELLOS включват в албума две от любимите си песни -  „Imagine” на Джон Ленън и “Hallelujah” на Ленард Коен. В „Let There Be Cello“ почитателите на момчетата ще имат удоволствието да чуят за първи път и неиздаваните до момента техни авторски композиции - “Concept2” и “Cadenza”.

2CELLOS повдигнаха завесата към новия албум с пилотния сингъл от проекта - “Vivaldi Storm”. Видеото към сингъла е заснето в горите край град Пула в родината им Хърватия.  

Още от 2CELLOS:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +