{{countItems()}}

44/876 (Ltd.Super Deluxe Box)

Sting & Shaggy

  • Дата на издаване: 20.04.2018
  • Компания: Universal Music
  • Жанр: Поп
  • Сподели:
  • Сподели:

Заглавието 44/876 е комбинация от кодовете на родните страни на двамата – Великобритания и Ямайка, а албумът е вдъхновен от любовта им към островната държава. Премиерата на 44/876 е на 20-ти април, 2018 (Анимато Мюзик/ Universal Music Group).
Музиката на Sting е повлияна от Ямайските ритми, както по времето на The Police, така и през голяма част от соловата му кариера. Shaggy е роден и израснал в столицата на Ямайка – Кингстън и през годините трупа солиден музикален опит в денс клубовете на Бруклин и Манхатън.

Първоначално двамата изпълнители се събират, за да запишат парчето “Don’t Make Me Wait” като трибют към Карибското звучене, “белязало” музикалните им пътища. И историята завършва с цял албум – жизнерадостен, мелодичен и вдъхновяващ.

Don’t Make Me Wait” излезе в края на януари, 2018 г. и дебютира под #1 в престижната класация Billboard Hot 100. Заснето в Кингстън, Ямайка, видеото към “Don’t Make Me Wait” е режисирано от Gil Green (Nicki Minaj, Drake) и празнува взаимната любов на двамата изпълнители към островната държава.

Sting & Shaggy добавят Бразилски привкус към парчето с ремикс версията Tropkillaz remix. “Don’t Make Me Wait” (Dave Audé Rhythmic Radio Remix) и “Don’t Make Me Wait” (iLL Wayno Remix) обогатяват заразяващата песен с още денс звучене.

Новият албум 44/876 е записан в Ямайка и Ню Йорк, а в студиото Sting & Shaggy са заобиколени от редица влиятелни музиканти, сред които легендарният басист Robbie Shakespeare от бандата Sly and Robbie, денс хол сензацията Aidonia, Morgan Heritage, Branford Marsalis, Agent Sasco и дългогодишният пианист на Sting - Dominic Miller. Сред авторите на текстовете са Taranchyla, Dwayne “iLL Wayno” Shippy, Shane Hoosong, Machine Gun Funk и Patexx. Музикалните сесии отчасти са продуцирани от Sting International (продуцент и на най-големите хитове на Shaggy - “Oh, Carolina,” “Boombastic” и “It Wasn’t Me,”) и Martin Kierszenbaum, който е писал и продуцирал песни за Sting, Madonna и Lady Gaga.
Sting & Shaggy за заедно не само в студиото, но и на път. Това лято двамата таланти тръгват на европейско турне на различни исторически места и ще изпълнят най-големите си хитове и специална селекция от парчета от новия им албум. Турнето ще премине и през България с два концерта на Sting в Античен театър, Пловдив на 19-ти и 20-ти юни!

(Ltd.Super Deluxe Box) - STING & SHAGGY [2xCD]

CD 1
1. 44/876 - Shaggy (3:00 min.)
2. Morning Is Coming - Shaggy (3:11 min.)
3. Waiting For The Break Of Day - Shaggy (3:19 min.)
4. Gotta Get Back My Baby - Shaggy (2:57 min.)
5. Don't Make Me Wait - Shaggy (3:35 min.)
6. Just One Lifetime - Shaggy (3:31 min.)
7. 22nd Street - Shaggy (4:00 min.)
8. Dreaming In The U.S.A. - Shaggy (3:08 min.)
9. Crooked Tree - Shaggy (3:37 min.)
10. To Love And Be Loved - Shaggy (3:29 min.)
11. Sad Trombone - Shaggy (5:44 min.)
12. Night Shift - Shaggy (3:26 min.)

CD 2
1. Englishman In New York (Live at Shaggy & Friends Kingston Jamaica) - Sting (4:50 min.)
2. Fields Of Gold (Live at Shaggy & Friends Kingston Jamaica) - Sting (3:39 min.)
3. Message In A Bottle (Live At Shaggy & Friends Kingston Jamaica) - Sting (6:35 min.)
4. Don't Make Me Wait (Live At Shaggy & Friends Kingston Jamaica) - Shaggy (4:37 min.)
5. Roxanne (Live at Shaggy & Friends Kingston Jamaica) - Sting (6:09 min.)
6. Cherrytree Radio Interview With Sting & Shaggy - Sting (27:49 min.)

Още от Sting & Shaggy:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +