{{countItems()}}

When Legends Rise

Godsmack

  • Дата на издаване: 04.05.2018
  • Компания: Universal Music
  • Жанр: Рок
  • Сподели:
  • Сподели:
Хеви метъл бандата Godsmack издава своя първи студиен албум след 4 години пауза, който е седми поред в музикалната кариера на музикантите. "When Legends Rise" излиза в два формата CD и бележи завръщането на Godsmack след последния им проект "1000hp" (2014).
През февруари, 2018 г. бандата в състав Sully Erna (вокал, китара), Tony Rombola (китара), Robbie Merrill (бас) и Shannon Larkin (барабани) представи пилотния сингъл "Bulletproof". През април, 2018 г. сингълът се изкачи до #4 в класацията Billboard Mainstream Rock Songs.
Песните в "When Legends Rise" са вдъхновени от желанието на Sully Erna да се усъвършенства в писането на песни. Той е мотивиран да разгърне още повече потенциала си и да използва познанията и досегашния си опит като автор, за да намери пътя към по-нов, по-свеж, по-зрял звук, който обаче да носи характерността на Godsmack.

Записите на песните в "When Legends Rise" са направени в щаб квартирата на музикантите в Дери (Ню Хампшър), САЩ и продуцирани от Erik Ron и вокалиста Sully Erna. С този албум бандата леко се отклонява от хеви метъл звученето и се насочва към хард рока.
Вторият сингъл от "When Legends Rise" е парчето "Take It to the Edge". Общият брой на песните в албума е 11.

Godsmack - When Legends Rise - Съдържание:

1.    "When Legends Rise"
2.    "Bulletproof"
3.    "Unforgettable"    
4.    "Every Part of Me"    
5.    "Take It to the Edge"    
6.    "Under Your Scars"    
7.    "Someday"    
8.    "Just One Time"    
9.    "Say My Name"    
10.    "Let it Out"    
11.    "Eye of the Storm"

Още от Godsmack:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +