{{countItems()}}

Synthesis

Evanescence

  • Дата на издаване: 17.11.2017
  • Компания: Sony Music
  • Жанр: Рок
  • Сподели:
  • Сподели:
Двукратните носители на наградата GRAMMY®, EVANESCENCE, се завръщат с четвъртия си и може би най-амбициозен албум, озаглавен SYNTHESIS. Премиерата на албума е днес (17/11) и у нас се издава от Вирджиния Рекърдс/Sony Music. SYNTHESIS съдържа селекция от най-обичаните и популярни песни на EVANESCENCE, които музикантите преаранжират специално за проекта и записват със симфоничен оркестър. В албума са включени два нови сингъла на групата. 

EVANESCENCE (Ейми Лий – певица, автор и виртуозен пианист, Тим Маккорд – бас китара, Уил Хънт – барабани, Трой Маклохорн - китара, беквокали и Джен Маджура – китара, беквокали)  в момента са турне в Северна Америка и Канада. Концертите от турнето "Synthesis Live", което включва Ейми Лий и групата заедно със симфоничен оркестър от 28 музиканта минават с изключителен успех. Вижте част от отзивите в американската преса по-долу. 

SYNTHESIS е комбинация от акустичен и електронен звук като албумът включва виртуозни вокални и пиано изпълнения от Ейми Лий. Всички нови аранжименти на песните в албума са направени с дългогодишния творчески партньор на групата  - прочутият композитор и аранжьор Дейвид Камбел. Миксът и програмирането в албума са дело на Уилям Хънт и Деймиън Тейлър  (Björk, The Killers & Arcade Fire). Албумът включва и две нови песни от EVANESCENCE – пилотният сингъл от проекта "Imperfection", който излезе на 15/10 и "Hi-Lo" със специалното участие на звездата на класическата музика – цигуларката Линдзи Стърлинг.

Още от Evanescence:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +