{{countItems()}}

Red Bill Blues

Maroon 5

  • Дата на издаване: 10.11.2017
  • Компания: Universal Music
  • Жанр: Поп
  • Сподели:
  • Сподели:
Мултиплатинената банда, носител на 3 награди ГРАМИ Maroon 5 се завръща с шести студиен албум Red Pill Blues, който ще излезе на 3-ти ноември, 2017 г.
Продуцент на новия проект е J. Kash, а звездни гости в албума са SZA, Julia Michaels, A$AP Rocky и LunchMoney Lewis. Стандартната версия на албума включва 12 нови песни, а делукс изданието е с 6 бонус записа от изпълнения на живо.

Пилотният сингъл от албума излезе в края на 2016 г. и е с участието на рапъра Kendrick Lamar.  "Don't Wanna Know" дебютира под #6 в класацията Billboard Hot 100. Към настоящия момент официалното видео към сингъла е гледано над 335 млн. пъти в канала на бандата във Vevo.

Вторият сингъл от албума е озаглавен “Cold” и е супер успешна колаборация с рапъра Future. В началото на 2017 г. сингълът дебютира под #16 в Billboard Hot 100 и видеото към него е гледано близо 109 млн. пъти. В Spotify парчето е страиймвано над 236 млн. пъти.

Третото издадено парче от албума е “What Lovers Do” с участието на SZA. Песента бързо се изкачи нагоре в класациите за най-излъчвани сингли в цял свят, сриймвана е над 81 млн. в Spotify, а видеото към нея е гледано близо 15 млн. пъти във Vevo. INTERNATIONAL STANDARD TRACK LISTING:

Best 4 U
What Lovers Do ft. SZA
Wait
Lips On You
Bet My Heart
Help Me Out with Julia Michaels
Who I Am ft. LunchMoney Lewis
Whiskey ft.  A$AP Rocky
Girls Like You
Closure
Denim Jacket
Visions
Plastic Rose
Don’t Wanna Know ft. Kendrick Lamar
Cold ft. Future

Още от Maroon 5:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +