{{countItems()}}

Fields of Gold: The Best of Sting 1984–1994

Sting

  • Дата на издаване: 27.11.2017
  • Компания: Universal Music
  • Жанр: Поп
  • Сподели:
  • Сподели:
След големия успех на концерта на Sting в България на 16/09/2017, предстои издаването на локална версия на първата колекция на изпълнителя - "Fields of Gold: The Best of Sting 1984–1994", която е един от най-продаваните албуми в световен мащаб. "Fields of Gold: The Best of Sting 1984–1994" е първата колекция в музикалната кариера на Sting. Тя включва 19 сингъла от албумите на изпълнителя, издадени в периода 1984-1994 г. - "The Dream of the Blue Turtles", "...Nothing Like the Sun", "The Soul Cages" и "Ten Summoner's Tales".
В списъка с песни са събрани някои от най-великите хитове не само в музикалната кариера на Sting, но и в историята на световната музика, сред които "Fields of Gold", "Fragile", "Englishman in New York", "If I Ever Lose My Faith in You".

"Fields of Gold: The Best of Sting 1984–1994" и е доказателство за уникалния талант на Sting като музикант, певец и автор на песни. Колекцията е един от най-успешните и продавани албуми на всички времена.Sting - Fields of Gold: The Best of Sting 1984–1994 - Съдържание:

    When We Dance
    If You Love Somebody Set Them Free
    Fields of Gold
    All This Time
    Englishman in New York
    Mad About You
    It's Probably Me
    They Dance Alone (Cueca Solo)
    If I Ever Lose My Faith in You
    Fragile
    We'll Be Together
    Moon Over Bourbon Street
    Love Is the Seventh Wave
    Russians
    Why Should I Cry for You
    This Cowboy Song
     Fragilidad

Още от Sting:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +