{{countItems()}}

El Dorado

Shakira

  • Дата на издаване: 30.05.2017
  • Компания: Sony Music
  • Жанр: Латино
  • Сподели:
  • Сподели:
Колумбийската суперзвезда Шакира е готова с новия си студиен албум El Dorado, който ще излезе на 26/05! У нас албумът ще се издаде в деня на световната премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

Албумът включва 13 песни и е сред най-чаканите студийни заглавия на годината. „El Dorado“ е кръстен на може би най-популярната легенда в колумбийския фолклор:  „Елдорадо“ – Свещеният Граал за търсачите на злато или митичният и неоткрит „Златен град“.

На 12/05 Шакира представи и официалното видео към новия си сингъл, част от албума, “Me Enamoré”, като певицата е ко-режисьор с Jaume de Laiguana. Той е автор на редица нейни видеоклипове („Loca", "Sale el Sol", Rabiosa, "La Bicicleta", "Chantaje" и други), както е режисирал проекти на Алехандро Санс и Енрике Иглесиас. 

„El Dorado“ е първият испаноезичен албум на Шакира от 2010-та година, когато певицата издаде проекта „Sale el Sol“ и първият й студиен албум след едноименния, излязъл през 2014-та година.

Успеха на официалните сингли от предстоящия албум „El Dorado“ затвърждават за пореден път статута на Шакира като световна музикална икона.


Съдържание:

1. Me Enamoré
2. Nada
3. Chantaje (feat. Maluma)
4. When a Woman
5. Amarillo
6. Perro fiel (feat. Nicky Jam)
7. Trap (feat. Maluma)
8. Comme moi (con Black M)
9. Coconut Tree
10. La Bicicleta (con Carlos Vives)
11. Deja vu (con Prince Royce)
12. What We Said (feat. MAGIC!)
13. Toneladas

Още от Shakira:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +