{{countItems()}}

Back From The Edge

James Arthur

  • Дата на издаване: 28.10.2016
  • Компания: Sony Music
  • Жанр: Поп
  • Сподели:
  • Сподели:
През декември 2012г. дебютният сингъл на Джеймс Артър “Impossible” се превръща в най-успешния Сингъл на победителя за всички времена с над три милиона дигитално продадени копия. “Impossible” оглавява британската сингъл класация в продължение на цели три седмици. Този път интересът към родения в Мидълзброу певец е различен от обичайното внимание, което победителите в X Factor получават. Обявен като първият автентичен музикант, победил в шоуто за таланти, Джеймс Артър е не само артист с изключителни вокални качества и характерен тембър, но и композитор с харизматично присъствие на сцената. Публика и медии му предричат бляскава кариера, а стартът на новия победител е повече от обещаващ.

През следващите две години Джеймс Артър става нов човек. Далеч от светлините на прожекторите, той успява да се помири със себе си, да се пребори със страховете и да не воюва повече със света ; лекува успешно зависимостта си към различните субстанции, на които е разчитал да се справя със славата, напрежението и критиките. 

Новият етап в живота си Джеймс Артър започва на чисто – без забранени вещества и с пълен творчески контрол върху втория си албум, който предстои да излезе на 28-ми октомври (петък). Той вярва в дадената му втора възможност да покаже пълния си потенциал на милионите тв зрители, които преди 4 години гласуваха за него в X Factor. 

Съдържание:

1. "Back from the Edge"       

2. "Say You Won't Let Go"

3. "Prisoner"              

4. "Can I Be Him"                 

5. "I Am"                               

6. "Train Wreck"                   

7. "Safe Inside"         

8. "Sober"                  

9. "Phoenix"              

10. "Let Me Love the Lonely"

11. "Sermon" (featuring Shotty Horroh)       

12. "Remember Who I Was"

13. "Finally"

Още от James Arthur:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +