{{countItems()}}

Lemonade

Beyonce

  • Дата на издаване: 06.05.2016
  • Компания: Sony Music
  • Жанр: Xип-Xоп / R&B
  • Сподели:
  • Сподели:
Всички говорят за Lemonade, новият визуален албум на Бионсе, който моментално се превърна в сензация след дебюта си в нощта на събота срещу неделя. След тригодишно мълчание Бионсе отново успя да взриви публичното пространство с неочакваната премиера на албума, състояла се с излъчването на едночасовия едноименен филм Lemonade в ефира на HBO – във филма бяха показани видеоклипове на песните от албума, домашни видео кадри от архива на певицата, интервюта.

„Lemonade“ е вторият визуален проект на звездата и със сигурност най-личният и разтърсващ със своята откровенност албум. Освен темите за изневярата, предателството и опрощението в дълбоко личен и интимен план, „Lemonade“ изразява и социално-политически послания срещу расизма и полицейското насилие. На 6-ти май (петък) ще се състои световната премиера на албума на физически носител CD+DVD в нецензурирана версия.

„Lemonade“ е първият албум на Бионсе от декември 2013 г., след като певицата без никакво предизвестие публикува едноименния „Beyoncé“ (CD+DVD). Новият албум съдържа 12 песни с обща продължителност 46 минути. В част от записите участват Джак Уайт, Джеймс Блейк, Кендрик Ламар и The Weeknd. CD+DVD изданието включва и 60-минутния филм, излъчен от HBO. 

Съдържание:

CD+DVD Tracklist:


Pray You Catch Me

Hold Up

Don’t Hurt Yourself (Feat. Jack White)

Sorry

6 Inch (Feat. The Weeknd)

Daddy Lessons

Love Drought

Sandcastles

Forward (Feat. James Blake)

Freedom (Feat. Kendrick Lamar)

All Night

Formation

+

Lemonade Film

Още от Beyonce:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +