{{countItems()}}

Revolve

John Newman

  • Дата на издаване: 16.10.2015
  • Компания: Universal Music
  • Жанр: Поп
  • Сподели:
  • Сподели:
Един от най-успешните нови британски артисти Джон Нюман е готов със своя дългоочакван втори албум. Изданието е озаглавено Revolve, а световната му премиера е насрочена за 16 октомври. Пилотен сингъл от новия студиен проект е хитът Come And Get It. Revolve идва точно навреме, за да завтръди талантливия йоркширец, като един от най-изявените и успешни нови британски таланти. Хит сингълът Come And Get It е предшестван от суперуспешната колаборация меджу Джон и Калвин Харис в световния хит Blame. Парчето регистрира 4 милиона продажби и е прослушано цели 270 милиона пъти. Blame е третият номер 1 сингъл за Джон Нюман във Великобритания, след Feel The Love заедно с Rudimental и дебютната му песен покорила музикалните класации Love Me Again.

Revolve звучи класически, неподвластен на времето, но не и ретро, започвайки с интро включващо британския артист Идрис Елба. Албумът е продуциран от самия Джон и е записан в Лос Анджелис, Лондон и Маями, заедно с екип от музиканти и продуценти включващи Грег Кърстин (работил с Бионсе, Ели Гулдинг, Sia, Кейти Пери, Лана Дел Рей и т.н.), легендарният Чарли Уилсън от The Gap Band, Джак Сплаш и брас секцията на Джери Хей (работил по класиката на Майкъл Джаксън - Thriller и заедно с Куинси Джоунс). Revolve също така е записан сингъл по сингъл - подход, който Джон взаимства от неговия приятел Калвин Харис.

Дебютният албум на Джон Нюман - Tribute, е сертифициран с платинен статус във Великобиртания и включва хит сингъла Love Me Again, покорил музикалните класации и продаден над 900 хиляди пъти във Великобритания,  с гледания в YouTube надвишаващи 380 милиона. Успехът на неговия първи албум и съпътстващите го сингли не се ограничава само до Великобритания. Славата застига Джон Нюман и в САЩ и продължава по целия свят. Tribute достига втора позиция в класациите на iTunes в САЩ. Световният успех също е забележителен - двойно платинен статус в Австралия, Чехия и Норвегия. Платинен във Великобритания, Ирландия, Нова Зеландия, Швейцария и златен в Австрия, Белгия, Канада, Германия, Холандия и Швеция. 

John Newman - Revolve - Standard - Съдържание:

    Revolve feat. Idris Elba
    All My Heart
    Something Special
    Light's Down
    Come And Get It
    Never Give It Up
    Tiring Game feat. Charlie Wilson
    Give You My Love
    I'm Not Your Man
    Killing Me
    We All Get Lonely


John Newman - Revolve - Deluxe - Съдържание:

    Revolve feat. Idris Elba
    All My Heart
    Something Special
    Light's Down
    Come And Get It
    Blame (Calvin Harris)
    Never Give It Up
    Tiring Game fеаt. Charlie Wilson
    Give You My Love
    I'm Not Your Man
    Call It Off
    Killing Me
    The Past
    We All Get Lonely

Още от John Newman:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +