{{countItems()}}

A QUIEN QUIERA ESCUCHAR

Ricky Martin

  • Дата на издаване: 10.02.2015
  • Компания: Sony Music
  • Жанр: Латино
  • Сподели:
  • Сподели:
„A Quien Quiera Esuchar“ (или в превод: „За тези, които искат да чуят“) е десетият студиен проект в дискографията на Ricky Martin.

„A Quien Quiera Esuchar“ идва точно 4 години след последния проект на звездата, озаглавен „Música+Alma+Sexo“, който излезе в началото на 2011-та година, достигна до 3-то място в Билборд 200 и платинен статус на продажби. В периода между двата проекта, Рики Мартин беше ментор в няколко поредни сезона на риали шоуто „Гласът на Австралия“, издаде колекцията „Greatest Hits: Souvenir Edition“ (2013) и реализира турнето „Ricky Martin Live tour“. През 2014-та латинозвездата издаде няколко самостоятелни сингъла, сред които мега хита "Adrenalina" в колаборация с Wisin и Jennifer Lopez, и парчето "Vida", част от официалния албум за световното първенство по футбол в Бразилия „One Love, One Rhythm – The 2014 FIFA World Cup Official Album“.

“A Quien Quiera Escuchar” е един от най-емоционалните и лични проекти на пуерториканската музикална икона. Колекция, която артистът посвещава на феновете в любовно писмо, написано от 12 отделни песни.
„Това е един от любимите ми албуми и нямам търпение публиката да го чуе. Процесът на създаване на песните в него беше много различен от всичко, което съм правил до момента. Имах шанса да работя с изключителни професионалисти, от които научих как да интерпретирам музиката по нов начин. Това е албум с много ритмични и бързи песни, в които се смесват различните жанрове, но и със страхотни, емоционални балади с красиви текстове. Искрено се надявам, че феновете ще харесат албума и ще бъдат запленени от музиката, така както аз, докато я създавахме“. – казва Рики Мартин.

•    Съдържание – стандартна версия, кат. номер: 888750535023
1.    Adiós
2.    Disparo Al Corazón
3.    Isla Bella
4.    Perdóname
5.    Náufrago
6.    La Mordidita Feat. Yotuel
7.    Cuanto Me Acuerdo De Ti
8.    Mátame Otra Vez
9.    Nada
10.    A Quien Quiera Escuchar

•    Съдържание – делукс версия, кат. номер: 888750535122
1.    Adiós
2.    Disparo Al Corazón
3.    Isla Bella
4.    Perdóname
5.    Náufrago
6.    La Mordidita Feat. Yotuel
7.    Cuanto Me Acuerdo De Ti
8.    Mátame Otra Vez
9.    Nada
10.    A Quien Quiera Escuchar
11.    Mátame Otra Vez (Acoustic Version)
12.    Naufrago (Acoustic Version)

Още от Ricky Martin:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +