{{countItems()}}

rose ave

You+Me

  • Дата на издаване: 14.10.2014
  • Компания: Sony Music
  • Жанр: Кънтри
  • Сподели:
  • Сподели:
YOU+ME, НОВИЯТ СТРАНИЧЕН ПРОЕКТ НА P!NK 

Алиша Мур (или известна по света като Pink) се скри за известен период от публичното пространство, но както изглежда чакането си е заслужавало. Изминаха точно две години от последния албум на звездата – „The Truth About Love“ – и дойде време за нова музика, но този път в един неочакван и страничен проект за певицата, наречен “You+Me”. 

You+Me са Алиша Мур и музикантът Далас Грийн, популярен с артистичния псевдоним City And Colour. Двамата ги запознава съпругът на Пинк, мотокрос състезателят Кари Харт и не след дълго, намират общи интереси в музиката. Певицата кани Далас в студиото в ЕлЕй, за написването на една или две песни, но само за една седмицата двамата създават заедно 8 песни. Алиша и Грийн решават, че това е началото на цял нов проект, който решават да издадат. Крайният резултат е предстоящият албум „Rose Ave.“ съдържащ 10 песни и планиран да излезе на 14/10. У нас албумът ще бъде издаден от Вирджиния Рекърдс/Sony Music и ще бъде наличен в онлайн магазина www.musicmall.bg.

Dallas Green (aka City and Colour) има успешна международна кариера и множество концерти в някои от най-престижните зали в света. Дискографията му до момента включва 4 студийни албума, включително и платинен сертификат за продажби в Канада. Грийн е носител на три награди Juno Awards, както и два пъти е отличен с наградата „Композитор на годината“ през 2009 и 2012 год.

Rose Ave. съдържание:01 Capsized

02 From a Closet in Norway (Oslo Blues)

03 Gently

04 Love Gone Wrong

05 You And Me

06 Unbeliever

07 Second Guess

08 Break The Cycle

09 Open Door

10 No Ordinary Love

Още от You+Me:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +