{{countItems()}}

THE LAST SHIP — LIVE AT THE PUBLIC THEATER

Sting

  • Дата на издаване: 22.09.2014
  • Компания: Universal Music
  • Жанр: Рок
  • Сподели:
  • Сподели:
Cherrytree/Interscope A&M Records и Universal Music Bulgaria ще издадат концертния видео проект на Стинг, „The Last Ship — Live At The Public Theater” на 22-ри септевмри т.г.

Достъпен на DVD, Blu-ray и в дигитален формат, записът включва песни от последния албум на Стинг, “The Last Ship” (издаден през септември, 2013 г.) и репертоар от едноименния мюзикъл, изпълнени навръх рождения ден на музиканта, в поредица от 10 благотворителни концерти в The Public Theater, Ню Йорк.

Всички песни от тази поредица концерти са изпълнени от Стинг и 14-членна група. Специално участие е отредено и на актьора/певец Джими Нейл, който има роля и в предстоящия мюзикъл ”The Last Ship”. Дългогодишният колаборатор на Стинг, композиторът/продуцент/диригент/изпълнител, Роб Мейтс (работил с Елтън Джон, Джордж Майкъл, Лу Рийд, Лучано Павароти, Селин Дион) се включва с акустична китара, пиано и бек вокал. Видео записът е своеобразен предварителен преглед на историята разказана в “The Last Ship” и очакваното бродуейско представление.

Текстът и музиката на „The Last Ship” са написани от Стинг, вдъхновен от детските му спомени за общноста и работническата класа в корабостроителния край на североизточна Англия, специално за родния му град-пристанище Уолсенд.
Съавтори на сценария са носителят на театралната награда Тони, Джон Логан (сценаристът на филма за Джеймс Бонд, “Skyfall”) и Брайън Йорки (спечили Пулицър за „Next To Normal”).

Продуценти на „The Last Ship” са Джефри Селър и Катрин Шенкер, а режисьор е Джо Мантело, известен с работата си на Бродуей по продукции като „Wicked”, “Glengarry Glen Ross” и “Take Me Out”.

Предпремиерните вечери започват на Бродуей от 29-ти септември, а официалния дебют на мюзикъла е насрочен за 26-ти октомври. 

Стинг е композитор, певец, автор и активист, с близо 100 милиона продадени албума по света – както от репертора му като фронтмен на Police, така и соло. Носител е на 16 награди Грами, 1 Златен Глобус, Еми и 3 номинации за Оскар. Стинг участва в над 15 филма и е автор на 2 книги, включително мемоари бестселър, „Broken Music”.

The Last Ship, Live At The Public Theater – Съдържание:

    The Last Ship
    Shipyard
    Coming Home’s Not Easy
    And Yet
    August Winds
    What Have We Got?
    Practical Arrangement
    What Say You Meg?
    Dead Man’s Boots
    Big Steamers
    Sky Hooks And Tartan Paint
    Jock The Singing Welder
    So To Speak
    Show Some Respect
    Underground River
    Тhe Last Ship (Reprise)

Още от Sting:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +